21 January 2018

10 fotografii de la marșul de protest, Nu vrem piste pe trotuar!__________________________________________________________________________________

Astazi, de fapt ieri, a avut loc unul din cele mai mari proteste legate de existenta pistelor de biciclete. Cum probabil ati vazut la televizor, au participat peste 4000 de biciclisti. Acestia doresc ca pistele de biciclete sa fie asezate pe sosea si nu pe trotuar, dupa modelul multor orase din Europa de vest si mai nou al oraselor din Transilvania (in special Sibiu).

Am fost cu bicicletele alaturi de protestatari, deoarece si noi credem ca aceasta este una din faptele cele mai bune pe care municipalitatea le poate face pentru a aduce beneficii orasului Bucuresti, cel mai important fiind reducerea poluarii prin cresterea numarului de persoane care vor folosi bicicleta.

Totodata am facut si cateva fotografii ca sa va prezentam atmosfera de la acest eveniment. Asadar mai jos aveti zece imagini de la acest unic mars de protest.

In incheere, speram sa fiti alaturi de noi si sa militati pentru unul din lucrurile cu adevarat importante din acest oras: Piste sigure pe sosea!

1. Prima bicicleta

photoalbuma.com

2. Pregatire protest

photoalbuma.com

3. Suparare ca pistele sunt inca pe trotuar

photoalbuma.com

4. Dinspre primarie

photoalbuma.com

5. Piciul

photoalbuma.com

6. Inspre primarie

photoalbuma.com

7. Protest pe bita

photoalbuma.com

8. Si umbrele merg pe bicicleta

photoalbuma.com

9. Viteza

photoalbuma.com

10. In asteptarea unei hotarari

photoalbuma.com

Foto: www.photoalbuma.com
Nota: daca doriti mai multe fotografii sau vreti sa va trimitem fotografiile la rezolutie maxima puteti sa ne scrieti un mesaj la adresa contact(at)zeceintop(.)ro.
De asemenea, puteti accesa urmatorul LINK pentru a vedea o parte din fotografii pe facebook.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

__________________________________________________________________________________