21 January 2018

10 produse pentru adolescente care le-au atras şi pe femeile adulte__________________________________________________________________________________

Se întâmplă uneori ca mama ta să-ţi fure parfumul preferat? Asta se datorează faptului că tot mai mult produse se potrivesc astăzi şi femeilor adulte care au încă un spirit tânăr, poate chiar copilăresc. Iată 10 din aceste produse.

10. Wonderstruck – Taylor Swift – parfum

Ultrafeminina aromă florală a parfumului este la fel de „dulce” ca şi piesele celebrei cântăreţe. Cu siguranţă te va face să te gândeşti toată ziua la primul tău sărut.

9.Say Hello Palette – Wild Thing – paletă de farduri

Spune-i „bună” noii tale prietene. Ambalajul este super amuzant şi drăguţ, iar culorile sunt din cele mai vesele. Nu numai că sunt simpatice, dar sunt şi de calitate. Fardurile rezistă foarte mult timp pe pleoape fără să se întindă şi fără să creeze linii inestetice.

8.Special Effects Sprinkles – lac de unghii

Nu, acest produs nu trebuie să ajungă pe brioşe ci chiar pe unghiile tale! Acest lac de unghii ne aminteşte de petrcerile în pijamale alături de cele mai bune prietene şi de zilele de liceu, practic, de unele dintre cele mai frumoase momente din viaţă.

7.Vintage Flower – tatuaje temporare

Îţi aminteşti de zilele în care îţi făceai tatuaje temporare pe la diferite bâlciuri? Ei bine, cine spune că n-o mai poţi face şi acum? În loc să-ţi faci un tatuaj permanent pe care s-ar putea să-l regreţi mai târziu, mai bine alege să-ţi tatuezi un desen temporar drăguţ într-un loc care să nu fie prea la vedere.

6.Comb-In – vopsea pentru păr

Vrei să experimentezi un look ombre pe părul tău, dar ţi-e teamă că vei părea prea copilăroasă şi vei eşua în încercarea ta? Nu-ţi fie frică. Încearcă acest produs şi vezi cum te prinde culoarea. Dacă nu-ţi place, poţi pur şi simplu să-ţi speli părul şi ai şi scăpat de culoare. Simplu, nu?

5.Smile Butter – balsam de buze

Acest balsam de buze este creat de o fetiţă de doar 12 ani pe nume Willa şi conţine numai ingrediente naturale exact ca întreaga linie de cosmetice care îi poartă numele. Special creat pentru pielea sensibilă a fetelor tinere, balsamul se potriveşte oricui îşi doreşte să îşi protejeze buzele pe timp de iarnă.

4.Soap and Glory You Cube – set de baie

Acest set cu produse şi nume inedite îţi va transforma baia într-un mic colţ de rai. Timpul petrecut acolo va fi mult mai plăcut şi mai „dulce” datorită aromelor pe care le emană produsul. Şi ce dacă eşti mare? Nu te poţi lăsa răsfăţată? Ba da!

3.Pink Bath Bomb – bilă efervescentă pentru baie

Şi pentru a completa setul de baie anterior, îţi poţi achiziţiona o bilă de baie efervescentă care să întregească atmosfera. Nu-i aşa că te simţi ca o prinţesă?

2.Sephora by O.P.I. Betsey Johnson Trend Tips – abţibilde pentru unghii

Abţibildele cu model pentru unghii sunt varianta perfectă atunci când nu ai prea mult timp să-ţi faci manichiura. În plus, economiseşti bani pentru că nu mai e nevoie să mergi la salon.

1.Collector’s Edition Fragrance Sampler For Her – set de parfumuri mici

Îţi aminteşti de plimbările amuzante pe care le făceai în mall alături de cele mai bune prietene, încercând toate parfumurile de pe rafturi? Ei bine, acum pentru că ai un salariu decent îţi poţi permite chiar să le cumperi. Şi nu e nevoie să le iei pe toate în varianta mare pentru că majoritatea parfumeriilor oferă colecţii de parfumuri mici precum cel de mai sus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

__________________________________________________________________________________