23 February 2018

Cele mai mari 10 premii loto Powerball__________________________________________________________________________________

loto_roFebra loto cuprinde întreaga lume în astfel de momente de vârf, când potul cel mare afișat de unul dintre giganții loteriei americane atinge valori colosale. Fiecare astfel de premiu creează noi milionari și noi povești, unele de succes, altele cu un final mai puțin optimist. Unul dintre jocurile loto preferate ale Americii, Powerball are un rol major în istoria loteriei mondiale. Numele său apare frecvent în clasamentul celor mai mari premii câștigate vreodată, iar poveștile noilor milionari loto Powerball fac subiectul a numeroase titluri media.

1. 590.5 milioane de dolari – 18 mai 2013

Gloria MacKenzie este norocoasa americancă care a pus mâna pe cel mai mare premiu din istoria Powerball. Deși acest jackpot nu a reușit să depășească nivelul atins de Mega Millions – cel de-al doilea colos loto al Americii – pe 30 martie 2012, el a reprezentat un record personal pentru Powerball, dar și cel mai mare premiu din lume câștigat pe un singur bilet.

2. 587.5 milioane de dolari – 28 noiembrie 2012

Două cupluri și-au disputat această sumă fabuloasă care reprezintă al doilea premiu Powerball ca valoare. MathewGood, din Arizona, a încercat inițial să rămână anonim, dar planurile sale au fost stricate de autoritățile fiscale americane. Rezidentul orașului Fountain Hill, dl. Good a declarat după câștigarea premiului că va continua să lucreze și că va fonda o organizație de caritate. Mark și Cindy Hill, în vârstă de 52, respectiv 51 de ani, din Missouri, sunt cel de-al doilea cuplu care s-a îmbogățit cu 293 de milioane după afișarea rezultatelor extragerii loto US Powerball din 28 noiembrie 2012. Aceștia au 4 copii și trăiau dintr-un singur salariu în momentul în care au câștigat fabulosul premiu Powerball.

3. 365 milioane de dolari – 18 februarie 2006

Acest premiu a fost câștigat de un grup de 8 colegi de la fabrica de mezeluri Con Agra Foods din Lincoln, Nebraska. Aceștia aveau obiceiul de a juca la loto împreună și iată că perseverența lor a avut, în cele din urmă rezultate.

4. 340 milioane de dolari – 19 octombrie 2005

Jackpotul de top al anului 2005, suma de 340 de milioane de dolari a reușit să schimbe viața a două familii înrudite – Chaney și West, din statul Oregon. Cei patru titulari de drept ai biletului câștigător – Robert și FrancesChaney din Jacksonville și Steve și Carolyn West din Medford au decis să împartă câștigul lor cu restul membrilor familiilor lor.

5. 338.3 milioane de dolari – 23 martie 2013

Un imigrant din Republica Dominicană, care locuiește în America de 27 de ani, Pedro Quezada a ghicit în luna martie a acestui an numerele 17, 29, 31, 52, 53 și Powerball 31 ale extragerii Powerball din 23 martie 2013. La auzul acestei vești tânărul imigrant a declarat că își va cheltui banii împreună cu familia și că nu își va uita vecinii din New Jersey. Primul lucru pe care Quezada l-a făcut cu suma câștigată a fost să își plătească restanțele la pensia alimentară pe care le datora fostei sale soții.

6. 337 milioane de dolari – 15 august 2012

Donald Lawson a știut dintotdeauna că soarta îi rezervă ceva surprize frumoase. A câștiga la loto a fost una dintre speranțele sale, dar când se gândea la un premiu mare, suma se învârtea undeva în jurul al 10.000 de dolari. Dar 337 de milioane? Nu a sperat niciodată la așa ceva. Dar numerele 6, 27, 46, 51, 56 și Powerball 21 i-au adus premiul neașteptat.

7. 336.4 milioane de dolari – 11 februarie 2012

În momentul în care a fost câștigat, acesta era al treilea premiu ca valoare din istoria Powerball, dar între tip acest joc a mai distribuit ceva jackpoturi de top. Suma de 336.4 milioane de dolari rămâne totuși cel mai mare premiu loto câștigat vreodată în Rhode Island. Acest pot a fost revendicat de Louise White din Newport în numele societății The Rainbow Sherbert Trust.

8. 314.3 milioane de dolari – 25 august 2007

O sumă colosală împărțită de membrii unei familii din statul american Ohio, acest jackpot le-a schimbat, cu siguranță, viața familiei Coterel, care a încasat 145 de milioane de dolari, după deducerea taxelor. David Coterel s-a oprit din drum, undeva în Indiana, pentru a cumpăra bilete Powerball. Cei 20 de dolari cheltuiți par a fi fost o super investiție.

9. 276.3 milioane de dolari – 15 martie 2008

Un alt premiu câștigat de un sindicat format la locul de muncă, suma de 276.3 milioane de dolari a fost împărțită între opt lucrătoare ale oficiului fiscal MonongaliaCounty din West Virginia. Acestea au preferat să stea departe de vizorul public.

10. 261.3 milioane de dolari – 9 iulie 2003

Iată un record care reușește să se mențină în top, chiar și după 10 ani. Această fabuloasă sumă a fost împărțită între două cupluri americane – William și Claudia Walkenbach din Missouri și Scott și Marian Calligan din Pennsylvania. Dna Walkenbach a declarat că achiziționase biletul Powerball din întâmplare, doar pentru că îi rămăsese ceva mărunțiș după ce a cumpărat un ziar. Cum și numerele au fost alese automat, putem spune că destinul a lucrat în favoarea americancei acum în vârstă de 62 de ani.

Vreți să fiți următorul câștigător al loteriei americane Powerball sau al altor extrageri loto internaționale? theLotter vă oferă posibilitatea de a cumpăra bilete loto online la jocuri din întreaga lume, de oriunde ați fi și oricând doriți.

Foto: http://www.agenda.ro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

__________________________________________________________________________________

Comments

  1. Ma multumesc si cu un castig la categoria a 2a la Loto Romania:)