21 January 2018

Top 10 cadouri inedite__________________________________________________________________________________

Sărbătorile se apropie, iar rafturile magazinelor se umple de pe-o zi pe cealaltă cu din ce în ce mai multe feluri de cadouri. Cu toate astea, nimic nu-ţi satisface aşteptările. Toate produsele ţi se par similare cu cele din anii trecuţi şi îţi pare că nu vei reuşi să-i surprinzi pe cei dragi cu nimic inedit anul acesta. Aşa că noi îţi propunem o altă soluţie: fă-ţi cumpărăturile online! Astfel, vei avea destul timp să alegi un cadou simpatic pentru fiecare dintre apropiaţii tăi. Noi am selectat în lista de astăzi 10 daruri surprinzătoare.

10.  Pahar de bere cu formă inedită

Sigur ai un amic căruia îi place berea la nebunie! Surprinde-l cu acest pahar în formă de sticlă…o sticlă poziţionată invers! Amuzant şi util, în acelaşi timp! De fiecare dată când va bea din el îşi va aminti de tine.

9. Lampă Tetris

O lampă colorată care duce cu gândul la copilărie şi la jocul preferat al unora: Tetrisul. Se desface în mai multe bucăţi asemănătoare formelor din joc astfel că poate fi aranjată exact după bunul plac. Nu numai că este o lampă utilă, dar este şi super distractivă!

8. Tablouri personalizate

Fă o poză (care ştii că l-ar încânta pe cel căruia i-o dăruieşti) cu ajutorul programului Instagram. Apoi, caută pe Internet o companie care să printeze poza pe pânză (canvas) şi să facă tablouri la comandă. Trimite-le poza şi apoi, fugi să ridici cadoul.

7. Perna care cântă

Pentru iubitorii de muzică, s-a inventat perna care cântă. Trebuie doar să conectezi un mp3 player sau un telefon direct în mufa pernei şi boxa din interiorul său va reda în surdină orice melodie doreşti. Ăsta da cadou, nu-i aşa?

6. Dispozitivul pentru încălzit cana de cafea

Ştii că iubitul/iubita îşi petrece aproape toată ziua în birou? Oferă-i un dispozitiv care să-i menţină cafeaua caldă. Cum aşa? Nimic mai simplu! Trebuie doar să-l conecteze la calculator prin intermediul mufei USB şi să-şi aşeze cana în recipient. Asta e tot!

5. Ceasul mergător

Ai un prieten care nu se poate trezi dimineaţa nici în ruptul capului? Rezolvă-i tu problema! Oferă-i de sărbători un ceas care o ia la goană odată ce alarma începe să sune, astfel că prietenul cu pricina va trebui să alerge după el pentru a-l opri. Facem pariu că îi va trece tot somnul?

4. Automat de bomboane pentru birou

Pentru împătimiţii dulciurilor, a fost inventat mini-automatul cu bomboane. Un cadou perfect şi la îndemână pentru pofticioşi! Poate fi folosit şi la diverse petreceri sau seri cu prietenii.

3. Telefonul fără fir

Nu, nu e vorba de un joc ci chiar de un telefon fix, fără fir, cu un aspect uşor vintage, dar în acelaşi timp super modern. Prietena ta cea super vorbăreaţă îl va adora. Şi mama ta la fel!

2. Pastă de dinţi cu aromă de prăjituri

Vrei să schimbi ceva în viaţa unuia dintre prietenii tăi? Nimic mai potrivit. Dăruieşte-i o pastă de dinţi cu aromă de prăjituri pentru a-i înveseli fiecare dintre dimineţi. Yummy!

1. Imprimantă portabilă pentru telefon

Un gadget perfect pentru orice persoană care adoră distracţia şi doreşte să păstreze cât mai multe amintiri. Această mini-imprimantă se conectează la telefon prin intermediul mufei mini-USB şi printează pe loc orice poză doreşti! Un cadou care va încânta pe oricine.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

__________________________________________________________________________________