21 January 2018

Top 10 cele mai amuzante filme din 2011-2012__________________________________________________________________________________

Anul 2011 a fost unul destul de bogat in materie de filme. Peliculele care au fost scoase la lumina anul trecut au cucerit deja inimile oamenilor, facandu-i nerabdatori in asteptarea noilor filme de succes. Totusi, genul filmelor de comedie a fost dintotdeauna in topul preferintelor audientei, pentru ca sunt usor de urmarit, intuitive si, bineinteles, amuzante. Asadar, iata topul 10 al celor mai amuzante filme de comedie din 2011-2012.

 

10. Diary of a Wimpy Kid – Rodrick Rules

Un alt film pentru copii Diary of a Wimpy Kid : Rodrick Rules este o continuare a filmului din 2010. Diary of a Wimpy Kid. Zachary Gordon reia rolul lui Greg Heffley impreuna cu Robert Capron, Devon Bostick si Rachel Harris.

 

9. No Strings Attached

Ashton Kutcher face pereche cu Natalie Portman intr-o comedie romantica, in care amandoi se inteleg sa aiba sex ocazional, fara sa impartaseasca sentimente.

 

8. Your Highness

Your Highness este un film de comedie fantastica in a carei distributie o regasim pe castigatoarea oscarului Natalie Portman si pe nominalizatii la oscar James Franco, Danny McBride si Rasmus Hardiker. Actiunea se invarte in jurul celor doi frati Thadeous (McBride) si Fabious (Franco), care sunt cei mai lenesi luptatori.

 

7. The Dilemma

Dilemma este unul din filmele de comedie ale lui 2011 care trebuie vazute; avandu-i in distributie pe Vince Vaughn, Kevin James, Winona Ryder, Jennifer Conelly, Queen Latifah si Channing Tatum.

 

6.HallPass

Owen Wilson impreuna cu Jason Sudeikis sunt protagonistii comediei Hall Pass. Actiunea ii surprinde pe cei doi atunci cand sotiile acestora le acorda o saptmana in care pot sa faca orice doresc ei. Hall Pass, pe langa faptul ca este o comedie dedicata publicului adult, este si unul din cele mai amuzante filme ale sezonului 2011-2012.

 

5. Just Go With It

Inca o data Adam Sandler realizeaza o comedie care te va face sa razi constant timp de doua ore. Aceasta ii pune in lumina reflectoarelor pe Jennifer Aniston si Brooklyn Decker, fiind o pelicula din 2011 care trebuie vazuta neaparat.

 

4. The Hangover 2

Ei bine, s-au intors. Dupa ce in primul film reascolesc Las Vegas-ul, urmeaza sa dea lovitura si in Bangkok, la nunta lui Stu. Aceasta cursa deopotriva nebuna si amuzanta, ii aduce impreuna pe toti protagonistii din prima parte, plus noul intrat Jamie Chung.

 

3.Rio

Un alt film de animatie, care este printre cele mai amuzante ale anului 2011. Filmul urmareste aventura ultimilor doi papagali din specia macau albastru, Blu dublat de Jesse Eisenberg si Jewel dublata de Anne Hathaway. Este o comedie pe care poti sa o vezi impreuna cu familia.

 

2. Rango

Un film de animatie in care avem povestea unui cameleon pe nume Rango, dublat de Johnny Depp, si care ajunge accidental in desertul Mojave. Acest film este intesat de secvente comice, care te vor tine in priza pentru cel putin doua ore.

 

1. Horrible Bosses

In materie de amuzament acest film este aproape de neegalat. Una din cele mai bune comedii, unde fiecare si-a jucat rolul perfect. Actiunea se contureaza in jurul a trei angajati care planuiesc sa isi ucida sefii, adica cei care le fac viata amara. Un film care trebuie vazut neaparat.

Preluare TipTopTens

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

__________________________________________________________________________________