23 February 2018

Top 10 cele mai bune texte impartasite pe TWITTER__________________________________________________________________________________

Nu foarte mult lume din Romania are cont pe Twitter, dar daca nu aveti ar trebui sa va faceti. Marile vedete scriu direct acolo si o sa vedeti foarte multe stiri, foarte multe anunturi in cel mai scurt timp. Iata cele mai bune Tweet-uri (traduse din engleza):

 

www.mashable.com

www.mashable.com

10. @AjaDiorNavy:

Oh doamne, matusa mea Tiffany care lucreaza pentru Whitney Houston tocmai a gasit-o pe Whitney moarta in cada. Ce pacat si trist 🙁

Acesta era tweetul care a aparut imediat dupa ce Agentia de Presa anuntase moartea artistei. Se pare ca utilizatorii de Twitter au un mare impact asupra oamenilor.

9. @Guyadams

Am fost fortati sa vedem Jocurile Olimpice cu o intarziere de 6 ore. Este dezgustator cum se fura banii de catre NBColympics.

Cum poti fi dat afara de pe Twitter? Jurnalistul britanic Guy Adams a aflat, dupa ce a criticat NBC pentru intarzierea cu difuzarea jocurilor olimpice. Acesta a mers putin mai departe deoarece a publicat adresa de e-mail a presedintelul NBC Olympics si exact in acel moment a fost si dat afara de pe Twitter.

8.@JustinBieber

Odihneste-te in pace Avalanna. Te iubesc

Tweeturile lui Justin Bieber sunt destul de banale pentru o persoana care este urmarita de peste 31 de milioane de oameni. Dar cand a postat acest tweet Justin a intrecut orice banalitate si a lasat cu gura cascata pe toata lumea. Se pare ca Avalanna Routh era un super fan al sau in varsta de 6 ani care a murit dupa ce s-a luptat cu o forma rara de cancer. Starul pop a petrecut Valentines Day alaturi de Avalanna si s-au jucat toata ziua.

7.@NYerFiction

Oamenii rareori arata cum te astepti sa arate, chiar si atunci cand i-ai vazut in poze
Aceste randuri interesante au fost primele dintr-o serie care au compromis scurta povestire a lui Jennifer Egan numita „Cutia Neagra”. Povestea de 8500 de cuvinte a fost publicat in intregime pe Twitter timp de 10 nopti. Astfel s-a dovedit ca arta poate fi gasita si intr-un tweet de 140 de carcatere, formandu-se astfel un fel de Tweet-vagon

6.@HoustonHospital

Procedura este asemenea unui dublu bypass al inimii.
Cele mai bune tweeturi sunt destul de riscante. Pe 21 februarie Spitalul Memorial Hermann din Houston a dat un tweet care anuntau o operatie de by pass a unei inimi si a transmis live fiecare pas al operatiei. De asemenea, in luna mai a transmis live prin intermetiul tweeturilor si o operatie de indepartare a unei tumori cerebrale.

5.@BarackObama

Locul este ocupat.
Clint Eastwoord a tinut un speech la Conventia Republicana Nationala, in care a adresat o lectura destul de rigidca unui scaun gol care trebuie sa-l reprezinte pe Obama.Presedintele Obama a hotarat sa ia aceasta cristina ad literam si sa se aseze pe scaun. Imediat dupa discursul lui Eastwood Obama a postat pe Twitter o poza cu el stand pe un scaun si spunand „Locul este ocupat”.

4.@McDonalds

@MikeBloomberg: Avem incredere in clientii nostri si stim ca vor face cele mai bune alegeri pentru ei.

Acest tweet a venit ca raspuns la presupua campanie a primarului Mike Bloomberg care dorea sa baneze bauturile cu zahar de pe piata.

3.@MarsCuriosity

Sunt in siguranta pe Marte.

A fost o usurare in toata lumea cand Satelitul Nasa a aterizat pe Marte. Chiar daca sa-l privim pe youtube nu a fost o optiune, toata lumea a putut urmari aterizarea pe planeta rosie pe Twitter.

2.@TJLang70

Du-te ******* NFL. Da-mi amenda si foloseste banii sa platesti arbitri normali.

Jucatorul TJ Lang a folosit Twitterul pentru a isi exprima frustrarea fata de faptul ca NFL a inlocuit arbitrii dupa ce acestia au pierdut meciul din Seattle. In mai putin de 2 zile, dupa ce tweetul a circulat prin toata lumea, NFL a hotarat sa aduca inapoi arbitrii anteriori.

1.@BarackObama

Inca patru ani.

Acesta e cel mai popular tweet al tuturor timpurilor. Atunci cand presedintele Obama a fost reales, Twitterul a explodat. Textul era acompaniat si de o poza in care Obama o imbratisa pe sotia sa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

__________________________________________________________________________________