21 January 2018

Top 10 cele mai tari produse fabricate din ciocolată__________________________________________________________________________________

Cei mai tari producători de articole sportive, autoturisme, cosmetice și IT s-au întrecut in comercializarea un produse realizate din ciocolată folosită în cele mai tari combinații, printre care aur și mătase comestibilă. Iată 10 dintre cele mai ciudate invenții din ciocolată:
10. Tastatură din ciocolată


Tastatura din ciocolată este cel mai delicios component din domeniul IT.
9. Săpun din ciocolată


Ciocolata este bună pentru sănătatea ta, însă imaginează-ți acest săpun din ciocolată care oferă o grămadă de antioxidanți și fitonutrienți organismului tău. Spuma sa parfumată și cremoasă are de asemenea rol bacterian, așadar este produsul ideal pentru iubitorii de ciocolată.
8. Rochie din ciocolată


Faimoasa rochie din ciocolată a fost creată de designer-ul spaniol Paco Rabanne, însă nu orice femeie o poate purta, mai ales cele care nu se pot abține sa mănănce ciocolată.
7. Adidași din ciocolată


Pentru aniversarea a 25 de ani, designerii companiei Nike Air Force 1 au creat acești pantofi delicioși in miniatura, dar și de mărimi mari, care arată grozav și care conțin lapte și ciocolată albă.
6. Pastă de dinți din ciocolată


În anul 2005, compania Unilever din Filipine a comercializat o ediție limitată de pastă de dinți cu fluor si arome de ciocolată. Oamenii de știință susțin că extractul de pudră de cacao are rolul de a proteja dinții împotriva cariilor, ba chiar este mai eficient decât fluorul.
5. Inhalator de ciocolată

David Edwards, profesor la Harvard, este cel care a inventat Le Whif, care reprezintă o nouă modalitate de a mânca ciocolată – respirând și în același timp are rolul de a reduce pofta de mâncare sau de a înlocui țigările atunci când servești cafeaua.

4. Pantofi din ciocolată


Colecția de pantofi de ciocolată este realizată în Venezuela și conține un procent de 70% de cacao solida, umplută cu căpșuni și șampanie si sunt poleiți cu aur de 22 de karate comestibil sau mătase.
3. Laptop din ciocolată


Laptopul este comercializat din ciocolată, cacao, unt de cacao și pudra de lapte.
2. Briceag de ciocolată


Briceagul este realizat dintr-o ciocolată elvețiană delicioasă și umplut cu alune praline.
1. Model de Ferrari din ciocolată


Modelul de Ferrari Formula 1 comercializat din ciocolată a fost produs in Italia. Cofetarii au realizat acest produs în mai mult de un an și au folosit peste 4.400 de kilograme de ciocolată.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

__________________________________________________________________________________