23 February 2018

Top 10 cele mai urâte rochii de la Oscar ( 1980-2000)__________________________________________________________________________________

Premiile Oscar sunt , poate, cea mai bună oportunitate pentru vedete de a-şi etala corpul, rochiile, designerii preferaţi, bijuterii valoroase. Pe covorul roşu toţi ochii sunt aţintiţi asupra starurilor care apar mai apoi în fel de fel de reviste, emisiuni tv sau la ştiri ca bine sau prost îmbrăcaţi. De data aceasta am ales să fac un top despre cele mai urâte rochii de la Oscar din perioada cuprinsă intre anii’80 şi 2000.

10. Tyra Banks ( 2000)

tyra banks

După Premiile Oscar din anul 2000 toată lumea vorbea despre rochia Tyrei Banks care s-a vrut a fi una de prinţesă,dar s-a dovedit una plină de kitsch datorită satinului lucios şi voalului din partea de jos.

9. Anne Hathaway (2004)

anne hathaway

Deşi în ultimul timp actriţa Anne Hathaway surprinde prin stil , rafinament şi bun gust, nu a fost aşa dintotdeauna. În 2004 apărea pe covorul roşu într-o rochie cu imprimeuri asiatice care nu se încadra deloc în acel eveniment. Se pare că designerii şi stiliştii au ajutat-o enorm în această privinţă, reuşind ca acum să fie una dintre cele mai bine îmbrăcate actriţe de la Hollywood.

8. Whoopi Goldberg ( 1993)

whoopi

Anul 1993 nu a fost unul foarte reuşit în ceea ce o priveşte pe simpatica actriţă Whoopi Goldberg care a apărut pe covorul roşu îmbrăcată din cap până în picioare în satin fosforecent de parcă tocmai coborâse dintr-o navă spaţială.

 

7. Kate Winslet ( 1998)

kate winslet

Actriţa care a devenit celebră în urma interpretării rolului lui Rose în fenomenul Titanic a gafat foarte tare în anul 1998 când  a venit la Premiile Oscar. Aceasta a ales să poarte o rochie verde care nu o avantaja deloc, având în vedere faptul că şoldurile ei erau puţin mai pronunţate în aceea perioadă.

6. Geena Davis ( 1992)

geena davis

O altă gafă de pe covorul roşu este şi cea comisă de actriţa Geena Davis în anul 1992 când a venit îmbrăcată cu o rochie ciudată , albă, cu trenă la spate , dar purtând ciorapi negri, motiv pentru care a fost îndelung criticată.

5. Celine Dion ( 1999)

celine dion

Se pare că şi cântăreaţa Celine Dion a dat-o în bară în anul 1999 când a venit la premiile Academiei de Film într-un costum alb absolut nepotrivit , asortat greşit cu o pălărie albă, în timp ce la ochi avea ochelari negri de soare.

4. Paris Hilton ( 2003)

paris hilton

O altă vedetă care a reuşit să se facă de râs datorită alegerii total neinspirate este şi Paris Hilton care a păşit în anul 2003 pe covorul roşu al Teatrului Dolby cu o  ţinută plină de kitsch şi vulgaritate.

3. Uma Thurman ( 2004)

uma

O altă apariţie care a atras privirile tuturor este şi cea a actriţei din Kill Bill – Uma Thurman care a sosit pe covorul roşu cu o ţinută fără efect, kitsch-oasă şi fără rost. Multă vreme ziarele şi emisiunile de profil au vuit despre această alegere care i-a adus buline negre frumoasei blonde.

2. Bjork ( 2001 )

bjork

Una dintre apariţiile rămase celebre ( negativ, vorbind) este şi cea a lui Bjork din anul 2001. Rochia lebădă purtată de cântăreaţa islandeză a fost creată de un designer obscur din Macedonia pe nume Marjan Pejoski care a reuşit să devină cunoscut.

1. Cher ( 1986 )

cher

Poate cea mai neinsipirată apariţie la Premiile Oscar din această perioadă a fost cea a cântăreţei şi actriţei Cher care a apărut pe covorul roşu într-un costum negru mai mult horror decât sexi, motiv pentru care a fost îndelung criticată.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

__________________________________________________________________________________