23 February 2018

Top 10 coroniţe inedite de Crăciun__________________________________________________________________________________

Voi v-ati apucat de impodobitul casei? Daca nu, nu e nicio problema. Inca mai e timp sa faceti asta in zilele ce urmeaza. Ca atare, noi ne-am gandit sa va prezentam 10 coronite cu totul si cu totul inedite pe care le puteti atarna de usi in perioada sarbatorilor. Speram ca modelele selectate de noi va vor da un plus de inspiratie!

10. Coroniţa din scorţişoară

Îţi doreai să simţi aroma scorţişoarei la tine în casă? Acum e posibil. Lipeşte batoane de scorţişoară de diferite mărimi unul lângă celălalt şi leagă-le cu o panglică de satin. Gata coroniţa!

9. Coroniţa din popcorn

Ai nevoie de două pungi de popcorn şi mult lipici. Un proiect amuzant pe care îl poţi face împreună cu cei mici.

8. Coroniţa din bomboane de Crăciun

Dacă eşti dispus să sacrifici bomboanele de Crăciun pentru un obiect de decor, atunci vei obţine o coroniţă care va atrage atenţia încă de la uşă.

7. Coroniţa din bulete demachiante de bumbac

Oricine ţine în casă măcar un pachet cu bulete de bumbac. Colorează-le cu vopsea, lipeşte-le şi coroniţa ta e tocmai bună de atârnat!

6. Coroniţa din ghemuri

Fură din sertarul bunicii mai multe ghemuri de aţă colorată. Vei obţine o coroniţă unică!

5. Coroniţa din material colorat

Pentru cei care nu vor să-şi sacrifice bomboanele, le recomandăm să folosească un material în două culori (roşu şi alb) care sa imite textura dulciurilor.

4. Coroniţa din dopuri de plută

Îţi place vinul? Atunci cu siguranţă vei aprecia această coroniţă inedită. Agaţ-o  de uşa din bucătărie!

3. Coroniţa din baloane

Baloane colorate, dezumflate, sparte sau de orice fel vrei tu. Atâta timp cât ai multe, multe baloane în casă, ai toate şansele să obţii un decor inedit pentru Crăciun.

2. Coroniţa din forme de copt

Ştii pe cineva căruia îi place să facă prăjituri? Atunci fă-i cadou o coroniţă specială! Ai nevoie doar de câteva forme de copt, lipici şi o fundă roşie!

1. Coroniţa din bezele

Probabil, una dintre cele mai irezistibile obiecte de decor pentru Crăciun. Suntem siguri că vei reuşi să o asamblezi, dar nu garantăm că va rezista mai mult de câteva ore. Bezelele sunt delicioase, trebuie să recunoaşteţi! Acum, vă mai spunem doar atât: spor la decorat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

__________________________________________________________________________________