21 January 2018

Top 10 criminali din filmele horror__________________________________________________________________________________

Cei mai multi dintre noi ar adopta strategia de a fugi tipand ca o fetita daca s-ar intalni cu unul dintre aceste personaje. De Chucky am scapa usor. E doar o papusa. Dar nu la fel de simpla ar fi o confruntare cu ceilalti criminali din filmele horror. Personajele negative de pe aceasta lista reprezinta tot ce este mai rau, simboluri ale filmelor de groaza cu care nu ai vrea sa te intalnesti niciodata.

10. Pumpkinhead

Personajul acesta arata ca si cum ar fi copilul creaturii de la finalul filmului „Alien: Resurrection” si al Madonnei. Trebuie doar sa-l privesti pentru a simti o urma de teama. Un instrument de razbunare, Pumpkinhead ucide pe oricine si orice ii iese in cale

9. Predator

Un vanator a carui existenta se bazeaza pe savarsirea de crime din placere, Predator are o multime de arme, toate putand sa te distruga imediat. Ar putea sa te taie in doua cu un disc metalic. Ar putea sa te taie in bucati cu ghiarele sale ascutite ca o lama. Sau, daca esti norocos, poate doar sa iti deschida cavitatea toracica.

8. Michael Myers, Halloween

Primul din cei doi vanatori tacuti de pe aceasta lista, Michael Myers, nu ar trebui sa fie confundat cu comediantul Mike Myers, pe care nu ai vrea sa il intalnesti pentru a nu te plictisi pana la moarte de una din cele trei scheme pe care le foloseste in toate filmele in care apare.Oricum, batranul Mikey injunghie oameni fara niciun motiv.

7. Pennywise the Dancing Clown, It

Te-ai gandi ca, avand un nume ca “Pennywise the Dancing Clown”, nu poate fi chiar asa de rau. In realitate, l-au numit asa poate pentru ca danseaza pe corpul tau mutilat imediat dupa ce a terminat sa te taie in bucati. Acest clown nu se uita la ti cu intentia de a te face sa zambesti, ci pentru ca ar vrea sa te manance.

6. Jason Voorhees, Friday the 13th

Probabil unul dintre cele mai cunoscute personaje din lista, Jason obisnuia sa comita crime in jurul lacului Camp Crystal. Lucrurle s-au schimbat pentru ca, intr-un fel sau in altul, Jason a ajuns in Manhattan. Poti fi schilodit indiferent cand sau unde te afli.

5. The Xenomorph, Alien

Cel mai bun sfat pe care pot sa ti-l dau in aceasta situatie este sa fugi. Serios, fugi cat mai repede. Daca esti norocos, te va omori brutal – fie macelarindu-te, fie crapandu-ti craniul.

4. Candyman

Acum trecem la abrdarea de tipul „esti terminat indiferent de ce se intampla”. Daca Candyman sta in fata ta, s-a intamplat unul din urmatoarele lucruri: fie un prieten de-al tau l-a suparat, caz in care esti doar un pion in planul lui Candyman de a-i veni de hac amicului tau, fie tu insuti l-ai chemat, spunandu-i numele de cinci ori in fata oglinzii.

3. Freddy Krueger, A Nightmare on Elm Street

Vestea buna este ca visezi. Vestea proasta este tot ca visezi. Daca il visezi pe Freddy, inseamna ca fiul din flori a 1000 de maniaci deja vrea sa-ti simta sangele curgandu-i pe maini. In cel mai bun caz, poti spera sa te trezesti si sa nu mai adormi niciodata, pentru ca, de fiecare data cand o faci, apare Freddy. Care e partea cea mai proasta? Sa te omoare nu este ceea ce ii face placere lui Freddy. Lui ii place sa se joace cu victimele sale

2. Death, Final Destination

In filmele din seria “Final Destination” nu prea vezi o intruchipare a mortii. Ceea ce vezi este , de fapt, o serie de evenimente care duc la moarte. O scara de evacuare in caz de incendiu se prabuseste, loveste un tomberon, care se rostogoleste si loveste o bucata de lemn care da peste o piatra ce loveste un capac de metal si ajunge direct in capul tau. Exista multe filme in care moartea apare ca o serie de coincidente. Dar aici totul este dus la extrem.

1. Pinhead, Hellrais

Daca ai deschis cutia de puzzle ai facut foarte rau. Pinhead si echipa lui stiu cum sa te distruga, iar moartea nu este problema in acest caz, ci orice altceva. Pregateste-te sa traiesti o durere si o tortura dincolo de imaginatie. Nici macar sufletul nu este in siguranta. Durerea este meseria lor. Au tot felul de instrumente cu care sa te ucida.

Autoare Irina Badescu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

__________________________________________________________________________________

Comments

  1. mare roberta says:

    cred ca nu ma credeti, dar eu am doar 10 ani si le-am vazut aproape pe toate de pe pagina cu top 10 criminali
    sunt toate fascinante