17 December 2017

Top 10 filme cu Natalie Portman__________________________________________________________________________________

Indiscutabil, Natalie Portman este una dintre actriţele momentului şi nu doar pentru că în ultimii doi ani a obţinut Globul de Aur şi Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol principal ci pentru că e tot mai căutată de producători şi regizori fiind deja distribuită în şapte filme ce vor fi proiectate pe marele ecran în viitorul apropiat.

Puţini ştiu că numele real al lui Portman e Natalie Hershlag şi că aceasta s-a născut pe 9 iunie 1981 în Ierusalim, Israel. Pe lângă actorie, aceasta mai cochetează şi cu regizoratul sau scrierea scenariilor.

Natalie Portman

Iată lista cu zece dintre cele mai reuşite filme din cariera lui Natalie Portman.

10. Black Swan 2010

Pe mine nu m-a impresionat cu nimic filmul asta, poate doar modul cum au fost luate cadrele, dar cum multora le-a plăcut, nu puteam să nu amintesc de el. Oricum e o bornă importantă în cariera actriţei deoarece pentru rolul din acest film a obţinut premiul Oscar.

9. Love and Other Imposible Purssuits 2009

În acest film, bazat pe romanul omonim al scriitoarei Ayelet Waldman, Natalie Portman joacă rolul Emiliei Greenleaf, o tânără avocată ce se îndrăgosteşte Jack Woolf pe care îl determină să divorţeze şi să se căsătorească cu ea.

8. Heat 1995

heat

Chiar dacă e unul dintre cele mai apreciate filme în care a jucat, l-am pus doar pe poziţia opt pentru că rolul lui N. Portman nu e chiar atât de important.

7.Closer 2004

closer

Pentru rolul din acest film a primit Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol secundar şi a fost nominalizată la Oscar pentru aceeaşi categorie. În film mai joacă Julia Roberts, Jude Law şi Clive Owen.

6. No Strings Attached 2011

No Strings Attached

E o comedie reuşită în care Natalie Portman face cuplu cu Ashton Kutcher. Nu vă lăsaţi induşi în eroare de notele mici primite pe diferite site-uri de profil. Nu e un film care ridică ştacheta în rândul comediilor, însă e destul de relaxant şi deloc plictisitor.

5. Hesher 2010

Hesher

Deşi e un film lansat în 2010, în cinematografele din România a apărut în toamna anului trecut. Multora le-a plăcut, însă au fost şi persoane care au altă părere.

4.Thor 2011

Thor

Este unul dintre cele mai apreciate filme în rândul publicului tânăr din ultimii ani ca dovadă că anul acesta se filmează „Thor: The Dark World”. Natalie Portman joacă rolul lui Jane Foster o pământeană pasionată de astre de care se îndrăgosteşte legendarul erou scandinav. Portman e distibuită şi în noul film tot în rolul lui Jane. Vom vedea cel mai probabil o reîntâlnire între Thor şi Jane.

3. The Other Boleyn Girl 2008

The Other Boleyn Girl

Suntem obişnuiţi să o vedem pe  Natalie Portman jucând roluri pozitive. Nu se va întâmpla şi de data aceasta. Ea o joacă pe Anne Boleyn, cea care îl face pe Henric al VIII-lea să se separe de Vatican şi să înfiinţeze Biserica Anglicană. Rolul pozitiv e jucat de Scarlett Johansson.

 2.Brothers 2009

brothers 2009

În acest film, Tobey Maguire ne demonstrează că e un actor mare. Foarte multă lume l-a catalogat, după rolurile din Spiderman, ca pe un actor mediocru. Alături de el şi Natalie Portman, in film mai joacă şi Jake Gyllehaal. În mare, vorbim de o dramă de familie pe care orice iubitor de drame ar trebui să o vadă.

1.Leon 1994

Leon 1994

Este unul dintre cele mai importante filme din cariera lui Natalie Portman.

Sursa foto: IMDb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

__________________________________________________________________________________