23 February 2018

Top 10 restaurante/pub-uri/ceainării romantice din Bucureşti__________________________________________________________________________________

Dacă sunteţi în pană de idei în ceea ce priveşte ziua îndrăgostiţilor şi nu ştiţi unde să vă invitaţi iubita/iubitul vă arătăm 10 locuri romantice din Bucureşti :

10. Bon

Unul dintre cele mai iubite restaurante din Centrul Vechi este Bon. Într-un ambient plăcut, muzică bună si mâncare pe măsură  vă puteţi invita iubitul/ iubita pentru a avea o cină romantică de Sfântul Valentin.

9. Uptown

Dacă vrei să petreci o seară de neuitat alături de partener/parteneră, restaurantul Uptown este o alegere foarte bună. Bucătăria surprinde cu o combinaţie nemaipomenită de bucătăria mediteraneană cu cea asiatică.

8. Agora

Agora este un restaurant ideal pentru o cină în doi într-o atmosferă elegantă.  Meniul este unul foarte variat în care se înbină renumite mâncăruri din bucătăria europeană, dar şi românească. Tot ce îţi rămâne de făcut este să rezervezi o masă pentru mâine seară si vei avea garantat succes.

 7. Arcade Restaurant

Aflându-se într-o zonă liniştită, ferită de aglomeraţie, vila Arcade poate fi o idee bună în cazul în care nu ai avut timp să pregăteşti ceva pentru jumătatea ta. Este un restaurant care garantează o cină delicioasă, intimitate şi o ambianţă distinsă şi boemă de început de secol trecut.

6. Joie de Vivre

Un loc perfect pentru a sărbători dragostea de cel pe care îl iubeşti  este , fără îndoială, Joie de Vivre. Cu un interios şi o terasă superbe, ceainăria impresionează şi prin ambient

5. Ceainăria Cotroceni

Un loc retras de aglomeraţia Centrului Vechi, cu muzică relaxantă, semiîntuneric, lumânări şi separeuri pentru îndrăgostiţi. Să nu uităm de zecile de arome de ceaiuri care mai de care mai interesante, de clopoţelul care trebuie sunat când vrei să comanzi, de prăjiturelele pe care le poţi savura alături de ceşcuţa de ceai din ceramică.

4. Infinitea

Un alt loc rupt parcă din poveşti este şi ceainăria Infinitea din zona Cotroceni. Este un loc extrem de romantic cu care vă puteţi impresiona partenerul/partenera.

3. Thomas Antiques

În afară de magazinul de antichităţi de unde îi puteţi cumpăra ceva jumătăţii dumneavostră, aici puteţi servi o cafea delicioasă un cocktail sau un ceai aburind într-un mediu extrem de plăcut.

2. Biutiful

Unul dintre cele mai frumoase locuri din Centrul Vechi al capitalei este, cu siguranţă, Biutiful.Amenajat cu foarte mult bun gust, cu elemente noi – vechi şi ieftine-scumpe, pub-ul poate fi locul perfect pentru doi îndrăgostiţi.

1.  Vecchio 1812

 

Acest loc absolut superb se află chiar peste drum de Thomas Antiques( Centrul Vechi)  şi reprezintă eleganţa  prin definiţie.Este restaurantul perfect pentru o cină romantică într-o zi în care se sărbătoreşte iubirea în întreaga lume.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

__________________________________________________________________________________

Comments

  1. superbe….se merita sa mergi