23 February 2018

Top 10 rochii spectaculoase Oscar 2012 şi 2013__________________________________________________________________________________

Premiile Oscar au fost dintotdeauna oportunitatea perfectă pentru o vedetă de a se promova pe sine , designerii preferaţi,bijuteriile sofisticate şi scumpe, bunul gust şi rafinamentul. Iată o listă a celor mai spectaculoase apariţii pe covorul roşu de anul trecut şi de anul acesta de la Dolby Theatre. :

10. Rooney Mara ( 2012)

rooney mara

2012 a fost un an bun şi pentru Rooney Mara care a purtat o superbă creaţie Givenchy care a propulsat-o rapid în rândul celor mai bine îmbrăcate actriţe de la Hollywood.

9.Naomi Watts ( 2013)

Naomi Watts

Actriţa ales să poarte la această ediţie a Oscarurilor o creaţie argintie destul de futuristă, semnată Armani Prive. Ceea ce a a făcut ca rochia să fie una specială a fost decupajul sofisticat din zona bustului şi materialul metalic din care a fost creată .

8. Amie Adams  ( 2013)

Amie Adams

Nominalizată la premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar pentru The Master, Annie Adams a intrat în topul celor mai frumoase rochii datorită creaţiei superbe Oscar de la Renta, oferind publicului una dintre cele mai romantice apariţii.

7. Amanda Seyfried ( 2013)

 Amanda Seyfried

Tânăra actriţă din Les Miserables a fost extrem de elegantă într-o rochie  creată de Alexander McQueen care a fost atent accesorizată cu accesorii mai puţine, având în vedere cusăturile aurii foarte preţioase de pe rochie.

6. Natalie Portman ( 2012)

Natalie Portman

În centrul atenţiei în 2012 pe covorul roşu fost şi actriţa Natalie Portman care a ales o creaţie semnată Dior . Rochia vintage  roşie cu buline a arătat uimitor pe Natalie  care a venit însoţită de logodnicul său Benjamin Millepied.

5.  Jennifer Lawrence ( 2013)

jennifer lawrence

Actriţa în vârstă de doar 22 de ani este la cea de-a doua participare la Premiile Oscar iar anul acesta a purtat o rochie splendidă semnată de casa de modă Dior. Deşi i-a creat ceva probleme în momentul în care Lawrence a urcat pe scenă să îşi ridice statueta, aceasta împiedicându-se de voal, a strălucit în rochia care-i venea perfect.

4. Jennifer Aniston (2013)

Jennifer Aniston

O altă apariţei spectaculoasă de pe covorul roşu de anul acesta a fost şi cea a fostei soţii a lui Brad Pitt- Jennifer Aniston. Aceasta a optat pentru o frumoasă rochie roşie semnată Valentino care i-a pus tenul şi pielea perfect în evidenţă.

3.Maria Menounos  ( 2012)

Maria Menounos

Maria Menounos a purtat o rochie verde superbă creată de românca Maria Lucia Hohan. Rochia din voal diafan i-a asigurat actriţei o apariţie de neuitat pe covorul roşu de la Dolby Theatre.

2.Emma Stone ( 2012)

Emma Stone

Emma Stone a ales în anul 2012 o creaţie  Giambattista Valli de senzaţie. Rochia roşie, diafană a atras privirile tuturor, mai ales că actriţa are un corp pe are aceasta a arătat minunat.

1. Anne Hathaway ( 2013)

anne

Cea mai bună creaţie din acesta top este cea a actriţei  Anne Hathaway care a reuşit să câstige staueta mult râvnită pentru cel mai bun personaj feminin secundar din Les Miserables.  Creaţia de lux Prada a fost admirată de toată lumea , reuşind să o aducă pe actriţă pe primul loc în multe dintre topurile legate de cele mai reuşite apariţii  de la Oscar 2013.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

__________________________________________________________________________________