21 January 2018

Top 10 seriale de comedie__________________________________________________________________________________

Serialele de comedie au avut mereun un loc in grila de programe a televiziunilor. Cele mai bune dintre acestea sunt urmarite de milioane de telespectatori si castiga numeroase premii de profil, precum Premiile Emmy. Dintre cele mai bune seriale de comedie am facut o lista a celor care merita sa fie vizionate de la primul pana la ultimul episod.

10. The Office

Serialul „The Office” se bazeaza pe formatul cu acelasi nume produs de BBC. Varianta americana a serialului este cea care a devenit faimoasa in intreaga lume. Ajuns la cel de-al optulea sezon, „The Office” prezinta viata angajatilor dintr-o companie producatoare de hartie. Anul acesta, vedeta serialului, Steve Carrell, care il interpreteaza pe seful companiei a anuntat ca se va retrage din serial.

9. M*A*S*H

M*A*S*H este cel mai vechi serial de comedie din top. A debutat in Statele Unite, in 1972. Actiunea serialului se petrece in Korea de Sud in timpul razboiului si urmareste viata unor doctori dintr-un spital de campanie. Ultimul episod al serialului detine recordul de cel mai urmarit episod din istoria televiziunii americane, cu o audienta de aproximativ 125 de milioane de telespectatori.

8. Friends

„Friends” este unul dintre serialele care au auns foarte cunoscute si urmarite si in Romania. Inserial puteti urmari vietile a sase prieteni foarte buni care incearca sa isi indeplineasca visurile. Timp de 10 sezoane, „Friends” a fost unul dintre cele mai urmarite seriale din istorie. Le-a facut cunoscute pe Jennifer Aniston si pe Courteney Cox. Si ceilalti actori si-au facut propriile lor seriale, dar nu au mai avut acelasi succes ca atunci cand jucau impreuna.

7. Seinfeld

„Seinfeld” a ajuns atat de cunoscut in Romania, incat s-au facut chiar concursuri de imitat personajele din serial. Este cunoscut ca fiind un serial „despre nimic”. Nu are un subiect bine definit. Jerry, Elaine, Kramer si George trec prin tot felul de situatii amuzante in viata lor de zi cu zi. Lucrurile sunt prezentate foarte pragmatic, iar umorul, uneori sarcastic, l-au facut unul dintre cele mai de succes seriale din toate timpurile.

6. Married with Children

Cunoscut in Romania ca „Familia Bundy”, serialul „Married with Children” a fost un adevarat fenomen, chiar si la noi in tara. Al Bundy, nefericitul vanzator de pantofi, este unul dintre cele mai cunoscute personaje. Acest serial ilustreaza viata unei familii obisnuite de americani, dusa la extrem. Ed O’Neill, interpretul lui Al, mai este membru al distributiei unui serial din topul nostru.

5. Nurse Jackie

Jackie, interpretata de Edie Falco, este o asistenta la sectia de urgente a unui spital din New York. Este foarte buna in ceea ce face, dar se lupta cu dependenta de medicamente. Desi este casatorita si are doua fete, Jackie are o relatie si cu farmacistul spitalului. Complicea ei este Eleanor O’Hara, un medic foarte bogat. Dialogurile dintre cele doua constituie in mare masura motivul pentru care acest serial este atat de apreciat.

4. The Big Bang Theory

Serialul urmareste viata lui Sheldon si a lui Leonard, doi fizicieni tocilari care locuiesc impreuna. Viata lor, ocupata mai ales de cercetari, benzi desenate si jocuri pe calculator, devine putin mai intensa atunci cand Leonard se indragostele de Penny, noua lor vecina. Toate personajele din serial sunt la fel de ciudate ca cei doi colegi de apartament. Colegii lor de munca, un indian care nu poate vorbi de fata cu femeile si un inginer pe seama caruia se fac glume pentru ca nu are doctorat, fac si ei deliciul telespectatorilor.

3. 30 Rock

Personajul principal este Liz Lemon, interpretata de Tina Fey. Ea este scenarista serialului The Girlie Show si este cea care trebuie sa se asigure ca lucrurile merg asa cum trebuie. Atmosfera de la locul de munca se schimba atunci cand seful lui Liz moare si este inlocuit de Jack Donaghy (Alec Baldwin). Acesta o obliga sa angajeze un nou actor, care are probleme de personalitate si este foarte mofturos. „30 Rock” este o satira la adresa televiziunii, in general, dar si la adres politicii si culturii americane.

2. Weeds

„Weeds” este un serial de comedie despre o mama, care, dupa ce ii moare sotul, devine traficanta de mariuana pentru a-si putea intretine familia. Desi incearca sa-si tina cei doi baieti departe de afacerea ei, Nancy Botwin (Mary-Louise Parker) ajunge sa ii implice si pe acestia in traficul de droguri. Sprijinul ei este cumnatul sau care o ajuta sa isi extinda afacerea si sa se fereasca de problemele cu politia.

1. Modern Family

Anul acesta, „Modern Family” a castigat premiul Emmy pentru cel mai bun serial de comedie. Ajuns la cel de-al treilea sezon, comedia ilustreaza vietile a trei famili inrudite. Claire si Phil Dunphy au trei copii foarte diferiti si incearca sa aiba o relatie deschisa cu ei. Fratele lui Claire, Mitchell, a adoptat imreuna cu partenerul lui de cuplu o fetita din Vietnam. Tatal lui Claire si al lui Mitchell, Jay (Ed O’Neill), s-a casatorit recent cu o columbianca pasionala, care are un copil din alta casatorie.

Sursa fotografii: www.imdb.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

__________________________________________________________________________________

Comments

  1. M.a.s.h. E favoritul meu iar Dadaca cred ca trebuia sa fie in lista