21 January 2018

Top 10 sfaturi pentru a fi popular pe Facebook__________________________________________________________________________________

Orice utilizator al reţelei de socializare Facebook îşi doreşte să fie popular, să aibă cât mai mulţi prieteni, să primească numeroase like-uri şi comentarii atunci când postează un text, o fotografie sau o melodie. Te întrebi cum poţi să obţii simpatia prietenilor de pe Facebook? Iată câteva sfaturi:

 

10. Acceptă toate cererile de prietenie pe care le primeşti

Te întrebi de ce ai doar câteva comentarii la pozele de profil? Poate că numărul mic de prieteni este explicaţia. Dacă obişnuieşti să adaugi în lista doar persoanele apropiate, cu care te întâlneşti aproape zilnic, este o greşeală. Poate că o persoană este interesată de domeniul în care activezi şi te găseşte prin intermediul reţelei de socializare. De ce să începi cu stângul o relaţie care îţi poate aduce beneficii?

 

9. Fii la curent cu evenimentele importante din viaţa prietenilor tăi

Îţi place să fii felicitat de ziua ta de naştere, când primeşti un premiu sau când ai o mare realizare? În acest caz, şi tu trebuie să faci acelaşi lucru pentru prietenii tăi! Mai ales că Facebook îţi arată când este ziua de naştere a utilizatorilor şi nu trebuie să îţi încarci memoria cu aceste detalii. În plus, felicită-i pe acestia când postează poze de la absolvirea facultăţii, când au trecut printr-o mare schimbare sau când şi-au schimbat locul de muncă!

 

8. Răspunde întotdeauna la mesajele şi comentariile de pe contul tău

Prietenii tăi te întreabă dacă noul album foto este realizat în Paris? Răspunde-le la întrebare! Îţi apreciază o poză? Mulţumeşte-le! Cum altfel vrei să te împrieteneşti cu oamenii dacă îi laşi să vorbească singuri?

 

7. Fii activ pe chat

 

Ai nelămuriri şi un prieten te poate ajuta? Cere-i ajutorul pe chat şi nu invada pagina acestuia de profil cu întrebări neinteresante pentru ceilalţi utilizatori, uneori chiar deranjante în cazul în care primesc şi notificări.

 

6. Postează informaţii utile

Te numeri printre primii utilizatori care au citit un articol despre un fenomen supranatural? Dă-i share pe Facebook, poate sunt şi prietenii tăi interesaţi. Tocmai ai ascultat noul hit al unei formaţii în vogă? Postează-l pe Facebook, poate sunt şi alţii pasionaţi. Ai văzut un film extrem de prost la cinema? Informează-ţi prietenii că ar trebui să îl evite.

 

5. Nu invada reţeaua de socializare

Să fii activ pe Facebook nu înseamnă să îţi stresezi prietenii cu o mulţime de postari zilnic, fie ele texte, fie fotografii, fie melodii, oricât de folositoare ar fi. Chiar şi prea multe check-in-uri devin deranjante la un moment dat.

 

4. Creează o atmosferă primitoare pe pagina ta de profil

Asta înseamnă să ştii să îţi atragi prietenii să îţi viziteze mai des profilul. Pentru asta, trebuie să gasesi o imagine de profil atrăgătoare şi să postezi fotografii şi melodii caracteristice fiecărei situaţii în partea. De exemplu, în zilele de weekend, poţi posta melodii liniştitoare, eventual fără cuvinte, care să exprime atmosfera de relaxare şi odihnă. La fel şi când plouă sau când înfloresc copacii. În dimineaţa de luni, poţi posta o imagine cu o ceaşcă de cafea, prin care să îţi inviţi prietenii la înviorarea de la începutul unei săptămâni grele de muncă. Prietenii tăi ar putea aprecia aceste mici gesturi!

 

3. Fii sincer

Nu încerca să îţi minţi prietenii doar pentru a atrage simpatia lor pe reţeaua de socializare. Dacă nu eşti de acord cu ei, justifică-ţi motivele într-un mod politicos!

 

2. Întâlneşte-te cu prietenii virtuali

Vorbeşti deja de câteva luni în mod regulat cu anumit persoane pe Facebook? De ce să nu le dai întâlnire la o cafea pentru a vă cunoaşte personal şi a lega noi prietenii?

 

1. Organizează-ţi prietenii pe grupuri

Comunicarea cu prietenii tăi va fi una mult mai uşoară dacă îi organizezi pe aceştia în mai multe grupuri: familie, colegi, prieteni apropiaţi, amici. Astfel, dacă vei avea ceva de împărtăşit colegilor de la serviciu, îţi va fi mult mai uşor şi nu trebuie să afle despre asta toţi utilizatorii Facebook.

 

Acum că ai aflat aceste mici secrete, îţi doresc să devii popular pe Facebook şi voi afla dacă ai avut succes în cazul în care voi auzi de tine!

 

Foto: www.flickr.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

__________________________________________________________________________________