23 February 2018

Top 10 sfaturi pentru prima întâlnire__________________________________________________________________________________

Iată aici o listă pentru băieţi. Există o vorbă. „Niciodată nu vei avea o a doua şansă pentru o bună primă impresie”. Ţinând cont de această maximă, e vital să fii bine pregătit atunci când vrei să impresionezi de la prima întâlnire. Aşa că noi v-am pregătit zece sfaturi care să vă vină în ajutor.

10. Plăteşte!

Plăteşte pentru tot. Nici măcar să nu menţionezi de împărţitul notei. Iar dacă doamna doreşte  să contribuie, refuz-o foarte politicos în primă fază. În cazul în care insistă, las-o să plătească pentru ceva mărunt.

9. Alege locaţia cu grijă!

Renunţă la clasica întâlnire la cinema. O oră şi jumătate de stat unul lângă nu o să vă ajute să vă apropiaţi aproape deloc. Cel mai bine ar fi să optezi pentru o cină în doi la un restaurant intim, modest  şi elegant.

8. Ai grijă la maniere!

Când ajungi la ea acasă, ieşi din maşină şi deschide-i uşa. Dacă alegi să o scoţi la cină, citeşte mai întâi un cod al bunelor maniere şi reţine măcar două sau trei. Atunci când ajungeţi la restaurant, trage-i scaunul şi invit-o să se aşeze. Crede-mă, gestul o va impresiona la maximum.

7. Nu întârzia!

Oricât de mult sunt obişnuite femeile să întârzie la întâlniri, este posibil să dai şi peste o excepţie aşa că ia măsuri. Pleacă mai devreme de acasă şi fii la locul respectiv chiar la ora stabilită, nici mai devreme, nici mai târziu.

6. Trateaz-o cu respect!

Asta înseamnă să nu aştepţi nimic în schimb. O întâlnire nu este o promisiune pentru ceva ce va urma ci doar o şansă de a vă cunoaşte mai bine. La final îi poţi oferi un mic sărut dacă simţi că şi ea îşi doreşte asta. Nu te bosumfla dacă nu te invită în casă, poate o va face în viitor.

5. Aranjează-te!

Nicio femeie nu poate rezista unui bărbat bine îmbrăcat care miroase bine. Bărbiereşte-te, fă un duş, poartă ceva elegant şi un strop de parfum. Nu uita de freză! Rezumă-te la ceva cât mai simplu şi mai fresh.

4. Păstrează conversaţia în limite normale!

Ai grijă să nu vorbeşti doar tu. Ascult-o cu mare atenţie atunci când îţi povesteşte ceva. În mod sigur va aprecia.  Fă-i un mic compliment. Nu vorbi mai mult de 10 minute despre locul tău de munca. Orice ar fi, nu aduce în discuţie vreuna din fostele tale!!

3. Surprinde-o cu un dar!

Este o idee foarte bună să o surprinzi cu un dar micuţ de la prima întâlnire. Nu trebuie să cheltui tot ce ai în portofel. Un singur trandafir roşu, dar frumos va fi deajuns.

2. Ai încredere în tine!

Trebuie neapărat să ai o atitudine de încredere în sine. Dacă vei face aşa, ea va sesiza şi îşi va da seama că are de-a face cu un bărbat puternic. Femeilor le place acest tip de bărbat pentru că se simt protejate şi în siguranţă.

1. Trage concluzii!

Dacă întâlnirea ţi-a făcut plăcere şi ţi-ar plăcea să-ţi revezi partenera, fă bine şi sun-o a doua zi pentru a-i spune ce simţi. Nu aştepta prea mult şi în niciun caz nu te lăsa greu. În cazul în care nu te-ai simţit bine cu ea, trebuie să-i spui ca să ştie că nu trebuie să te mai caute pentru întâlniri romantice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

__________________________________________________________________________________

Comments

  1. sfaturi bune de urmat