19 February 2018

Top cele mai frumoase 10 actriţe venezueliene__________________________________________________________________________________

Cine a spus că doar în Europa şi Asia sunt femei frumoase se înşeală amarnic.Dincolo de ocean,peste mări şi ţări, femeile venezueliene , cu sânge latin,sunt primele în top.Le-aţi văzut mai întâi participând la Miss Venezuela,  celebrul concurs de frumuseţe, iar apoi au fost cooptate în diverse distribuţii de succes din industria telenovelelor. Haideţi să urmărim un top cu cele mai frumoase actriţe  venezueliene de succes.

10.Marianela Gonzalez

Născută la 23 iulie 1978 în Caracas, Venezuela, a devenit cunoscută şi îndrăgită de public în urma rolului său din ” Valentina,grăsuţa mea frumoasă” , interpretând-o pe Pandora Villanueva, o tânără cu probleme psihice, acuzată că şi-a omorât unchiul la vârsta de 7 ani. Personajul ei luptă pentru a demasca adevăratul făptaş al crimei care era chiar mama sa. O publicaţie din Caracas o numeşte pe Marianela ca fiind una dintre cele mai frumoase femei venezueliene , impresionând prin naturaleţea şi zâmbetul său perfect.

9.Aileen Celeste


Născută la 16 septembrie 1979,în Caracas, a participat la mai multe concursuri de frumuseţe căştigând premiul de popularitate în cadrul Miss Venezuela 2006. La fel ca şi Marianela Gonzalez, a jucat în mai multe distribuţii de succes,cele mai cunoscute roluri ale sale fiind cele din „La nina de mis ojos” (Fata visurilor mele) şi „Valentina,grăsuţa mea frumoasă”.

8.Daniela Alvarado


S-a născut la 23 octombrie 1981 în Caracas şi intră pentru prima dată în lumea actoriei şi a televiziunii la vârsta de 8 ani când o interpretează pe Gabriela în serialul tv intitulat „Răzbunarea” (La Revancha). În 1990 primeşte premiul pentru cea mai bună interpretare infantilă şi rolul Marticei Gallardo  în următoarea sa producţie „Femeia Interzisă” (La mujer prohibida). Primeşte rolul principal în „Juana”, de asemenea şi cel mai cunoscut rol al său.

7.Hilda Abrahamz


S-a născut la 14 octombrie 1959 în capitala Venezuelei , fiind fondatoarea unui concurs de frumuseţe local. În 1980 îşi reprezintă ţara la Londra,câştigând trofeul pentru cel mai frumos corp. Deşi modellingul a fost prima sa pasiune, Hilda nu a omis să intre în scena actoriei. Cele mai cunoscute roluri ale ei sunt cele din „Extravaganta Anastasia”,”Nimeni nu-mi va spune cum să te iubesc”,”Angelica”,”Totul pentru dragostea ta”.

 

6.Chantal Badaux


Născută la 4 ianuarie 1980 în Caracas, a primit primul său într-un serial tv la vârsta de 18 ani,f iind protagonistă în „Azi te-am văzut” (Hoy te vi). A fost crescută fără a aparţine vreunui cult religios deoarece ambii săi părinţi erau de religii diferite şi nu au dorit să-i insufle care credinţă este cea potrivită pentru ea. Se căsătoreşte în 2008 cu un actor  şi se creştinează pentru prima dată.Cel mai cunoscut rol al său a fost cel din „Mireasa lui Juda” (La mujer de Judas),unde a interpretat-o pe protagonista Gloria Leal.

5.Roxana Diaz


Născută la 20 februarie 1972 în Caracas, Roxana participă în anul 1992 la Miss Venezuela.D eşi nu câştigă, intră în atenţia celor de la RCTV şi participă la castingul pentru rolul Sirenei din serialul cu acelaşi nume,casting pe care îl şi câştigă.Semnează un contract cu RCTV jucând în peste 30 de telenovele şi scurtmetraje. Cel mai cunoscut rol al său este cel din „Juana” în urma căruia câştigă şi premiul Dos de Oro pentru cel mai bun rol negativ.

4.Scarlet Ortiz


Se naşte la 12 martie 1974 în Caracas. Îşi începe cariera încă de mic copil participând la un show tv intitulat Nubeluz. În 1992 se înscrie în cursa pentru Miss Venezuela. Obţine numeoase roluri în telenovele şi scurtmetraje, cele mai cunoscute interpretări fiind cea a Mariei Clara din telenovela „Secretul Iubirii” (Secreto de amor) şi cea a Alejandrei din „Betty cea urâtă” (Betty,la fea)

3.Emma Rabbe


Născută la 18 aprilie 1969 în Otawa, Canada, Emma se mută  împreună cu părinţii săi în Venezuela, Caracas, la vârsta de 2 ani. Participă la diverse emisiuni dedicate copiiilor. În 1988 câştigă Miss Venezuela şi de asemenea iese pe locul 3 în competiţia pentru Miss World. Cele mai cunoscute roluri ale sale sunt cele din „Valentina, grăsuţa mea frumoasă” unde o interpretează pe Tza Tza Lanz, un personaj vivace şi amuzant, şi cel din „Barbatul visurilor mele”.

2.Natalia Streignard


Născută la 9 septembrie 1970 în Caracas, Natalia obţine primul său rol în 1993, interpretând-o pe Angelica în „O parte din rai”(Pedacito de cielo). Participă la Miss Venezuela.Cele mai cunoscute roluri sunt cele din „Valentina,grăsuţa mea frumoasă” unde interpreteaza dublu rol (Valentina Villanueva şi Bella de la Rosa Montiel) şi din „Femeia vieţii mele”(Barbarita) .

1.Norkis Batista


S-a născut la 30 august 1977 în Caracas, Venezuela. A participat la numeroase showuri tv şi a caştigat Miss Venezuela. Cele mai cunoscute roluri ale sale sunt cele din „Juana”, „Bărbatul visurilor mele”, „Exatravaganta Anastasia” (unde intepretează triplu rol) pentru care a primit şi cele mai multe nominalizări şi premii în cadrul decernărilor Dos De oro şi Tv y Novelas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

__________________________________________________________________________________