21 January 2018

Top zece cadouri de Ziua Indragostitilor__________________________________________________________________________________

Fie că sărbătoriţi iubirea de Valentine’s Day , de  Dragobetele românesc sau în fiecare zi, vă învit să citiţi un articol despre cele mai frumoase cadouri pentru jumătăţile voastre.

10. Lumânări parfumate

Printre cele mai apreciate cadouri sunt lumânările parfurmate în diferite forme, culori şi arome care mai de care mai îmbietoare. Nu-ţi rămânde de făcut decât să porneşti în căutarea lumânărilor perfecte prin magazine.

9. Bomboane ciocolată

Ciocolata este dulcele cel mai dulce dintre toate, fiind iubită de toată lumea. În zeci de arome, creme, forme bomboanele pot fi cadoul ideal pentru persoana iubită, mai ales dacă sunt într-o cutie frumoasă legată cu o pamblică din satin.

8. Parfumul preferat

Un alt cadou care poate fi oferit persoanei iubite, este parfumul preferat. Împachetat drăguţ, acesta poate aduce multă bucurie.

7. Ceas de mana

Un cadou care are succes garantat este un ceas de mână. Indiferent că este pentru ea sau pentru el , important e să fie de calitate.

6. Inel

Dacă aşteptai un moment potrivit pentru a-ţi cere iubita în căsătorie, Ziua Îndrăgostiţilor este cea mai bună ocazie pentru a o face. Nimic nu poate fi mai romatic decât o cerere în căsătorie într-o zi care sărbătoreşte iubirea în toate formele sale.

5. Muzica preferată

O colecţie  cu muzica lui/ei preferată nu este niciodată de neglijat, mai ales când nu ai altă idee pentru un cadou cu această ocazie. Aşa că realizează o listă cu artiştii preferaţi şi alege cele mai potrivite piese.

4. Bilete la teatru/ film/ concert/ evenimente sportive

Cu aşa ceva nu ai cum să greşeşti, mai ales dacă ştii de dinainte ce preferinţe are persoana iubită în materie de evenimente culturale sau sportive. Aşa că nu mai sta pe gânduri şi mergi să cumperi două bilete la teatru, film, concert etc.

3. Flori

Cel mai frumos cadou pentru o fată sunt cu siguranţă florile. Dacă chiar vrei să o impresionezi trimite-le acasă dimineaţa alături de un bileţel. Indiferent că e un buchet drăguţ sau un coş plin cu flori care mai de care mai frumoase şi colorate, acestea aduc mereu zâmbete.

2. O cină romantică

O invitaţie în oraş la o cină romatică poate fi o alegere perfectă pentru a sărbători dragostea. Meniul trebuie să fie unul special, afrodisiac şi neapărat să se afle pe masă o sticlă de vin bun.

1. Un tablou în creion

Un portret realizat de un artist din creion poate fi cadoul perfect pentru persoana iubită, mai ales dacă alegi o ramă care să se potrivească perfect cu acesta. Tot ce îţi rămâne de făcut este să contactezi un artist, să trimiţi o poză şi în câteva zile vei primi acasă un tablou minunat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

__________________________________________________________________________________

Comments

  1. interesant topic !!!!

  2. Un tablou in creion cred ca ar fi ideal