21 January 2018

Top 10 citate ale lui Marilyn Monroe__________________________________________________________________________________

Marilyn Monroe, o personalitate atât în lumea muzicii, cât şi în cea a filmului, a rămas în amintirea noastră ca un beauty icon al shobiz-ului clasic. Fiind un simbol al eternului feminin, femeia-copil a cucerit inimile tuturor prin atitudinea sa jucăuşă, dar şi senzuală. Marilyn va rămâne veşnic un model de urmat pentru femeile de pretutindeni. De aceea, noi am ales să vă prezentăm astăzi zece dintre cugetările pe care ea ni le-a lăsat ca moştenire.

1.Pasiunea pentru pantofi

marilyn monroe pantofi

“Dă-i unei fete pantofii potriviti si va putea cuceri lumea.”

2. Despre carieră

„O carieră reuşită este un lucru minunat, dar noaptea, când ţi-e frig, nu te poţi cuibări în ea.”

3. Oglinda oamenilor

marilyn monroe par

“Oamenii au un obicei de a se uita la mine de parcă aş fi un fel de oglindă în loc de o persoană. Ei nu mă vad pe mine, ci îşi văd propriile gânduri desfrânate, apoi se maschează făcându-mă pe mine o desfranată.”

4. Totul se întâmplă cu un motiv

“Cred că totul se întamplă cu un motiv. Oamenii se schimbă pentru ca tu să înveţi să renunţi la ei, lucrurile merg prost pentru a le aprecia atunci când merg bine, crezi în minciuni ca să înveţi să nu ai încredere în nimeni în afară de tine şi, uneori, totul se duce de râpă ca să facă loc lucrurilor bune.”

5. Despre viaţă

marilyn-monroe

 “Toţi ar trebui să începem să trăim înainte să îmbătrânim. Teama este stupidă. La fel sunt şi regretele.”

6. Despre dragoste

“Dragostea este atât de prost înţeleasă, însă este cea mai dorită afecţiune a inimii, care slăbeşte creierul, îţi face ochii să stralucească, obrajii să roşească, tensiunea arteriala să crească şi buzele să se umezească.”

7. Umor

MarilynMonroe film

„Dacă poţi face o fată să râdă, o poţi convinge să facă orice.”

8. Despre ambiţie

„Nu mi-am făcut niciodată iluzii că aş fi o mare actriţă. Ştiam că sunt o actriţă de mâna a treia. Îmi puteam simţi lipsa de talent, ca şi cum aş fi purtat haine ieftine pe dedesubt. Dar, Doamne, cât de mult am vrut să învăţ, să mă perfecţionez!”

9. Mic-dejun pe fugă

mic dejun marilyn

„Înainte să fac duşul de dimineaţă, îmi încălzesc o cană de lapte. Când acesta e fierbinte, adaug două ouă crude, le amestec bine cu o furculiţa şi beau combinaţia în timp ce mă îmbrac. Mai iau şi o pastilă cu multivitamine şi sunt sigură că orice medic ar prescrie acest mic dejun unei femei care munceşte şi este pe fugă tot timpul.”

10. Despre oameni

„Câinii nu m-au muşcat niciodată. Doar oamenii.”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

__________________________________________________________________________________

Comments

  1. Cred ca cel mai bun citat este acesta :“Dacă poţi face o fată să râdă, o poţi convinge să facă orice.” .Este si foarte adevarat,odata ce o fata se simte bine in prezenta ta si zambeste aceasta va face cam tot ce ii spui tu,cred ca este aderat si invers