23 February 2018

Zece aspecte ale jocului de poker online__________________________________________________________________________________

Esti in vacanta sau concediu? Ai timp liber pe care ai vrea sa il petreci intr-un mod placut si util?
Atunci pokerul online poate fi solutia. Iata zece motive pentru a intra in acest joc.

1. Sport

Pokerul este un sport al mintii pe care oricine il poate juca.

2. Globalizare

Tehnologia din zilele noastre iti permite sa joci cu oricine practica acest sport, indiferent de locul in care se afla acea persoana.

3. Unde?

Pokerul virtual se poate juca pe orice site de specialitate, dar noi iti recomandam PartyPoker, care este una dintre cele mai mari platforme de jocuri online.

4. Oferte

In cazul PartyPoker oferta este mai mult decat generoasa. Cu peste 160 de jocuri, testate independent, acest website reprezinta una adevarat cazino virtual. Clientii din Romania, la deschiderea unui nou cont, beneficiaza de un bonus de pana la 3000 de lei.

5. Avantaje

Pe langa placerea de a-ti pune neuronii in miscare, avem si un avantaj evident: castigul in bani, care poate fi atat virtual cat si real.

6. Dezavantaje

Exista riscul sa deveniti dependent de acest joc si sa va pierdeti sume importante de bani. De aceea va recomand sa jucati responsabil. Daca jucati pe bani reali si pierdeti, nu va „aruncati” toate veniturile in acest joc. Mai bine faceti o pauza pentru a va limpezi mintea. Partypoker.com are o sectiune in care puteti afla daca sunteti dependent sau nu de acest joc.

7. Cum se joaca?

In cazul PartyPoker, pagina Cum se joaca ofera informatii complete pentru a va putea permite sa intelegeti si sa cunoasteti orice joc oferit virtual. De asemenea, siteul are si o sectiune de asistenta, disponibila 24/7.

8. Cine joaca poker?

Poate veti fi surprinsi, dar foarte multi sportivi de renume folosesc pokerul online ca metoda de relaxare. Un impatimit al pokerului virtual este si Cristiano Ronaldo.

9. Cine mai joaca poker online?

Actori de renume sunt deopotriva jucatori impatimiti ai pokerului virtual. Mat Damon, Edward Norton, Salma Hayek, Tim Robbins sunt doar cateva nume importante din lumea filmului, care cocheteaza si cu cea a pokerului. De curand, unii dintre acestia au participat la competitii de poker, in care castigurile au fost donate.

10. Altele

Pokerul online este un joc in care poti socializa si te poti distra. De asemenea, este o metoda rapida de a-ti rotunji veniturile. Banii castigati sunt foarte usor de extras, distanta dintre tine si ei fiind, dupa verificarea prealabila, doar la cateva clicuri.

Autor Cristi Pietreanu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

__________________________________________________________________________________