23 February 2018

Zece emisiuni romanesti__________________________________________________________________________________

Cu totii ne uitam la televizor, fie ca vrem sa ne relaxam la un film, fie ca ne uitam la o emisiune. Majoritatea emisiunilor din ziua de astazi, sunt emisiun „reality-show”. Aceste emisiuni, fie de divertisment, fie drame, uneori tin telespectatorii cu sufletul la gura. In cadrul acestor emisiuni, uneori se cere ajutorul publicului pentru a se realiza de cele mai multe ori un top.De-a lungul timpului au fost difuzate numeroase emisiuni de acest gen de aceea am realizat un top zece al emisiunilor, care se difuzeaza sau au fost difuzate in Romania.

 

1.Mireasa pentru fiul meu

A inceput sa evolueze incetul cu incetul. Postul pe care a fost transmisa initial, a fost schimbat ulterior. Despre ce este vorba? Despre baieti insotiti de mame si de fete, care intra in doua case separate pentru a-si gasi sufletul pereche. Mamele baietilor se afla in compania fetelor. Bineinteles, sunt supravegheati 24/24 de ore. La finalul emisiunii are loc o nunta, iar castigatorii sunt cei ce au fost impreuna de-a lungul competitiei si care-au fost votati de public.

mireasa pentru fiul meu

2.Big Brother

Formatul emisiunii a fost preluat din S.U.A, si a fost realizata si la noi in anul 2003. Din pacate nu a fost realizat decat un sezon (care a avut succes), desi aceasta emisiune a avut un succes imens la public. Cei ce au rezistat pana la sfarsitul emisiunii, au intrat in posesia unor sume de bani, iar altii au ajunsi celebri, Ernest ajungand celebru in urma acestei emisiuni.

3.Nunta cu surprize

Cine nu si-ar dori ca cea mai importanta zi din viata sa apara la televizor si sa o vada o tara intreaga? Ei bine, cu ajutorul emisiunii „Nunta cu surprize” visul poate deveni realitate. Doua nunti, se „dueleaza” practic, pentru a obtine un anumit premiu. Pe langa faptul ca nunta iti poate aparea la televizor, te vede si o tara intreaga.

nunta cu surprize

4.Prodanca si Reghe: La placinte inainte

Daca iti doreai sa-l vezi pe antrenorul Stelei si sotia sa alaturi de copilul sau, tot timpul la tv, acum ai ocazia. Cei trei apar acum pe Euforia Tv si cu siguranta vei rade copios. Aventurile lor sunt transmise acum si le vede o tara intreaga.

5.Schimb de mame

Un concept foarte frumos si care a prins la public la un moment dat. Doua familii fac schimb de mame. Fiecare mama ajunge in casa alteia fara sa stie nimic una despre cealalta. In primele 3 zile este lasat un regulament de catre fiecare mama si trebuie respectat, ulterior urmand sa fie propuse reglulile mamelor de schimb.

schimb de mame

6.Romanii au talent

In fiecare vineri este difuzat cate un nou episod din „Romanii au talent”. Aceasta emisiune a avut un extraordinar succes la public si de fiecare data sunt descoperite noi talente care cu siguranta merita apreciate de toti romanii si nu numai. Aceasta emisiune este deja la al 3-lea sezon si sa speram ca va continua.

7.X-factor

Castigatorul primei editii, Andrei Leonte, a filmat deja primul sau videoclip iar melodia a prins foarte bine la public. In al doilea sezon juriul a fost schimbat, cireasa de pe tort fiind Cheloo. Multe voci in Romania au ramas insa nedescoperite, de aceea speram ca X-factor ca avea si un al 3-lea sezon.

x factor

8.Povestiri adevarate

Este o emisiune care este difuzata deja de foarte multi ani. La inceput in aceasta emisiune erau prezentate anumite cazuri, ale oamenilor care aveau nevoie de ajutor, ulterios fiind prezentate povesti din viata vedetelor. Exista insa si varianta de noapte a povestirlor, care se numeste „Povestiri de noapte”.

9.Roata Norocului

Emisiune de divertisment prezentata de Liviu Varciu. Pot participa atat oameni de rand cat si vedete. Tot ce trebuie sa faci este sa invarti de roata, sa primesti anumite puncte si sa descoperi consoanele si vocalele din cuvintele ascunse.

roata norocului

10.Te cunosc de undeva

Este o emisiune interesanta in care vedetele se deghizeaza in alte vedete. Ceea ce mi place la aceasta emisiune este ca totul  e live. Toate vedetele trebuie sa cante live, insa nu prea se pune accentul pe muzica, ci pe teatru.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

__________________________________________________________________________________